Diensten

 • null

  Oppas aan huis

 • null

  Gedragstherapie

 • null

  voordepoes magazine

 • null

  Kattentaxi

 • null

  Vachtverzorging

null

Oppas aan huis

Liefdevolle verzorging bij u thuis!

Natuurlijk voelt een kat zich thuis het meest op zijn gemak. ‘VOOR DE POES’ biedt u een gediplomeerde oppas, zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. De kat ervaart geen reisstress en hoeft niet te wennen aan een nieuwe omgeving. De dagelijkse routine hoeft niet onderbroken te worden en de kat zal zo een minimale hoeveelheid (vakantie)stress ervaren. Dat is prettig voor de kat en een geruststellende gedachte voor de eigenaar.

De oppas komt een of twee maal per dag bij u thuis om uw dier(en) te verzorgen. De oppas zal indien afgesproken ook de tijd nemen, om met de katten te spelen en eventueel wat te kammen, of om gewoon even met de dieren te knuffelen. Als uw kat medicatie nodig heeft, dan kan de ervaren oppas deze vanzelfsprekend toedienen. Natuurlijk houden wij er dan rekening mee, dat sommige medicatie op vaste tijdstippen gegeven dienen te worden. Insuline is daarvan een goed voorbeeld. Met andere woorden: de kat krijgt de verzorging en aandacht die hij gewend is!

Indien de kat tijdens uw afwezigheid medische zorg nodig heeft, dan gaat de oppas uiteraard met uw dier naar de dierenarts. De eigenaar of de contactpersoon wordt hiervan op de hoogte gebracht.

In overleg past de oppas op andere (kleine) huisdieren, want het is natuurlijk wel zo prettig als deze gelijkertijd verzorgd kunnen worden. De post wordt standaard verzorgd en de planten alleen in overleg.

Bij thuiskomst vindt u een notitie van de oppas, waarin verteld wordt of er bijzonderheden zijn geconstateerd en hoe het oppassen verlopen is.

Nu reserveren
cat-2359469_640
cat-2367371_640
null

Gedragstherapie

Gepaste oplossingen voor elke kat.

Een kat vertoont soms gedrag, dat voor hemzelf en/of de eigenaar als onprettig wordt ervaren. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in angst voor mensen/ soortgenoten en andere dieren. Ook agressie komt voor en het kaallikken van de huid. Onzindelijkheid komt bij katten vrij vaak voor, alsmede sproeien. Veel van dit gedrag is natuurlijk en de kat zal het dan ook niet direct als een probleem ervaren.
Samen met u kan ‘VOOR DE POES’ op zoek gaan naar de oplossing voor u en uw kat(ten). Na het telefonisch contact krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Aan de hand van deze lijst, een consult en aanvullende gegevens van bijvoorbeeld de dierenarts zal een plan van aanpak worden opgesteld. Ook filmpjes, foto’s en dagboekjes kunnen daarbij helpen.

Om alles nog eens rustig door te kunnen nemen, krijgt u de diagnose en het plan van aanpak thuisgestuurd. We zullen regelmatig telefonisch contact onderhouden, als steuntje in de rug.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonja van ‘VOOR DE POES’.

Maak een afspraak
null

Voordepoes magazine

Het leukste kattenmagazine van Nederland!

In ons tweede kwartaalnummer hebben kittens de hoofdrol! Ontdek leuke hotspots om naartoe te gaan als kattenfan. En ga lekker knutselen aan het DIY kat-en-muis spel voor Poekie! Nog geen lid? Meld je snel aan om ook dit leukste kattenmagazine van Nederland te ontvangen!

Meer info
Foto-19-04-17-15-57-02-640
voordepoesautos
null

Kattentaxi

katten vervoer op maat!

Bent u niet in de gelegenheid om met uw kat naar de dierenarts te gaan? of heeft u vervoer nodig? Dan hebben wij de “kattentaxi”.

null

Vachtverzorging

Milde vachtverzorging

Sommige katten hebben een moeilijkere vacht dan andere katten. Vooral langharige katten hebben extra aandacht nodig. Wij kunnen hier een oplossing bieden en komen natuurlijk op locatie zodat u niet de deur uit hoeft.

cat-1842067_640