Het voor de poes kookboek

19.95

‘’HET KOOKBOEK om samen met je kat te dineren.’’ Elk gerecht heeft een recept voor jou
en een voor jouw kat.

Beschrijving

Wegens succes een tweede druk!

‘’HET KOOKBOEK om samen met je kat te dineren.’’ Elk gerecht heeft een recept voor jou
en een voor jouw kat.

Met ons kritische testpanel Kaerel de veelvraat, Sas de kieskeurige, Pepper de bejaarde, Ietje de boer, Pluis de enorm Shiva de diva hebben we een heel mooi en lekker kookboek kunnen samenstellen. De favorieten gerechten lopen uiteen van Paw’ella tot Milklicious cookies met thee. De gerechten zijn niet alleen voor je kat, maar zeker ook voor jou erg lekker!

 

Introductie van het testpanel

Hoe maak je een kookboek geschikt voor katten? En hoe kom je erachter of je kat ook werkelijk smacht naar wat anders dan brokjes? Dat kan maar op één manier: door het uit te proberen. VOOR DE POES trommelde een flink aantal kandidaten op. Uiteindelijk hebben we vijf kritische katten geselecteerd die met liefde voor ons aan de slag wilden gaan. We hebben bewust voor een panel met zeer uiteenlopende karakters gekozen, want tja, te- gen een beetje kritiek zijn we wel opgewassen. Ontmoet op de volgende pagina’s Kaerel de veelvraat, Sas de crit- icus, Pepper de bejaarde, Ietje de boer en Shiva de diva en ontdek samen met hen welke gerechten hen nu echt blij maakten. Overigens kregen alle panelleden behalve prachtige gerechten ook een heuse vergoeding voorgeschoteld, bestaande uit veel aanmoediging en kriebels achter oren.

Sommige gerechten viel bij het testpanel in de smaak, andere gerechten waren het besnuffelen volgens Sas en Shiva niet eens waard. Uiteraard gold dat natuurlijk niet voor Kaerel, die alles wat hem werd voorgeschoteld met liefde naar binnen werkte. De karakters van het test- panel bieden de lezer wellicht wat richting. Heb je een kritische miauwer in huis die over het algemeen moeilijk te overtuigen valt? Probeer dan eens Sas haar favoriet, namelijk de Paw’ella of de Don’t be a chicken soep. Heb je een kat die niet eet wat hij niet kent? Met de visspies zit je volgens Ietje altijd goed.

Smaken verschillen nu eenmaal. Ga met behulp van dit boek, samen met je kat op ontdekkingstocht en ontdek de favoriet van jouw kat.

Veel kookplezier gewenst!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het voor de poes kookboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierPost comment