Prins Vitalcare indoor 1 maand

14.50

Prins VitalCare Indoor is een volledige en natuurlijke voeding die uitermate geschikt is voor (gecastreerde en gesteriliseerde) binnen katten tot 7 jaar.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Prins VitalCare Indoor 1,5 kg 1 maand

Prins VitalCare Indoor is een volledige en natuurlijke voeding die uitermate geschikt is voor (gecastreerde en gesteriliseerde) binnenkatten tot 7 jaar. Het brokje is ontworpen in een vorm, die kauwen bevordert, zodat de kans op gebitsproblemen verminderd. Mineralen in de voeding helpen bij de vermindering van tandplak en tandsteen.

De voeding bevat een hoog eiwitgehalte, dat de spieren ondersteunt sterk te blijven en een laag vetgehalte, dat uw kat op het gewenste gewicht helpt te blijven. Aan de voeding zijn natuurlijke vezels toegevoegd die de darmwerking verbeteren, zo worden haren afgevoerd, waardoor het ontstaan van haarballen vermindert.
Daarnaast is er zalmolie met veel omega-3-vetzuren toegevoegd zodat een gezonde huid en vacht worden ondersteund. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

Gebruik:
In de onderstaande tabel vind u hoeveel u kat per dag nodig heeft. Het beste kunt u deze hoeveelheid in porties aanbieden. Als het mogelijk is, kunt u het voerbakje de hele dag laten staan, zodat de kat zelf kan bepalen wanneer hij eet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prins Vitalcare indoor 1 maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierPost comment