Prins Vitalcare Resist Calm 1 maand

14.50

VitalCare RESIST calm is een volledige en natuurlijke voeding en kan zonder problemen langdurig worden gegeven. Het is speciaal voor katten die wat rust in hun lijf kunnen gebruiken.

Mensen gaan steeds bewuster om met hun voeding en met de voeding van hun geliefde huisdier.
Prins kijkt naar de toekomst en zet daarbij vooral in op de gezondheid. Met de juiste voeding kunnen we de gezondheid van uw kat verbeteren.

Onze ervaringsdeskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste voeding voor uw kat, stuur ons gerust een bericht om er samen achter te komen wat het beste bij uw kat past.

Uitverkocht

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Prins resist calm 1,5 kg 1 maand

VitalCare RESIST calm is een volledige en natuurlijke voeding en kan zonder problemen langdurig worden gegeven. VitalCare RESIST is een hoogwaardige voeding met kruiden, onder andere ginseng, voor de gevoelige volwassen kat. Na het verdwijnen van de klachten kun je door middel van mengen, overstappen op een andere voeding uit het VitalCare assortiment.

Angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties, maar ook katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van je kat. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis voorkomen.

VitalCare RESIST calm verbetert de algehele conditie van de kat en is speciaal geschikt voor gevoelige katten. Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en een optimale spijsvertering.

Gebruik:
Op het onderstaande schema staat hoeveel voer uw kat per dag nodig heeft. Het beste kunt u deze hoeveelheid in porties aanbieden. Als het mogelijk is, kunt u het voerbakje de hele dag laten staan, zodat de kat zelf kan bepalen wanneer hij eet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prins Vitalcare Resist Calm 1 maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierPost comment